Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Nemzeti Park.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Nemzeti Park.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nemzetipark.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 13 db
Adria és Isztria

Adria és Isztria

A horvát tengerpart és a szigetek bemutatása. Nyaralás a horvát tengerparton, városok és látnivalóik, hajózás és búvárkodás. Az Adria természeti és kultúrális kincseinek a bemutatását tűzte ki célul a gyűjtemény.

Állat

Állat

Állat, , Állatok általános bemutatása, álltatfajok Ismertető - Állatoknak az állatok (Animalia) országába tartozó élőlényeket nevezzük. Az állatokkal a zoológia tudománya foglalkozik. Az oldal az egysejtű állatokat, az ízeltlábúakat, a halakat, a lovakat, az emlősöket, a madarakat, a hüllőket, a kutyákat, a macskákat, a medvéket és a főemlősöket, valamint az állatokkal kapcsolatos főbb fogalmakat mutatja be.

Állatkert

Állatkert

A városi életmód egyik hátránya, hogy nem találkozunk állatokkal, habár a vadállatok közelebbi nem ismerése persze gondolom senikt nem zavar. Oldalunk azon helyeket gyűjtötte csokorba, állatkert és egyéb más formátúmú állatokkal való érintkezési lehetőségeket, hogy mindenki könnyen és gyorsan tudjon állatkerteket nézni.

Nemzeti Park magazin hírek
A világ legmagasabb és legidősebb fái - Redwood Nemzeti Park
A világ legmagasabb és legidősebb fái... A REDWOOD Nemzeti Park Kalifornia északi részén a Csendes- Óceán partja mentén található. Az 1978-ban alapított nemzeti park 1980-ban felkerült a világörökségi listára és 1983-tól bioszféra rezervátum. A nemzeti park a világ legmagasabb fáinak a hazája, a parti mamutfenyőnek, amelyet tengerparti óriásfenyőnek (Sequoia sempervirens) is hívnak. Magasságuk elérheti...
Yellowstone Nemzeti Park
Yellowstone Nemzeti Park A világ legelső nemzeti parkját 1872-ben alapították és 1978-ban került fel a...
Az evolúció élő múzeumában - Galápagos Nemzeti Park
Az evolúció élő múzeumában -... A Galápagos vulkáni szigetcsoportja a Csendes Óceánban sok millió évvel ezelőtt...
Ausztriai munka

Ausztriai munka

A gyűjtemény segítséget szeretne adni a külföldi munkavállaláshoz és álláskereséshez Ausztriában aktuális és friss állásokkal, álláskeresőportálokkal és oldalakkal, valamint hasznos tanácsokat a munkakeresésnél és munkavállalásnál.

Fertőrákos

Fertőrákos

Fertőrákos község Győr-Moson-Sopron megyében. Történeti és művészeti emlékei révén kiemelkedik a legtöbb magyar falu közül. Az egyetlen olyan magyarországi község, amelyet városfal övezett, és püspöki palotája is volt. Szép természeti környezetben fekszik, és csaknem minden épülete műemlék. A világörökség részét képező Fertő-táj egyik jelentős települése.

Horvát szigetek

Horvát szigetek

Horvát szigetek, , A horvátországi szigetek bemutatása Ismertető - A horvátországi szigetek bemutatása

Horvátország

Horvátország

Horvátország, , Horvátországról olvashatsz az oldalon, kiemelten a nyaralási lehetőségekről, szállásokról, programokról. Ismertető - Horvátországról olvashatsz az oldalon, kiemelten a nyaralási lehetőségekről, szállásokról, programokról.

Művészettörténet

Művészettörténet

Az oldal célja a különböző művészeti stílusirányzatok jellemzése, bemutatása a román kortól napjainkig, valamint a különbőző művészeti ágazatok ismertetése, mint festészet, szobrászat, zeneművészet, építészet, stb.

Németországi munka, német állás

Németországi munka, német állás

A gyűjtemény segítséget szeretne adni a külföldi munkavállaláshoz és álláskereséshez Németországban aktuális és friss állásokkal, álláskeresőportálokkal és oldalakkal, valamint hasznos tanácsokat a munkakeresésnél és munkavállalásnál.

Hirdetés
Németországi utazás

Németországi utazás

Németország tartományai, városai, történelme, szépségei, gasztronómiája és látnivalói, utazási lehetőségek, irodalom és sok minden hasznos információ az országról és utazási lehetőségekről és közlekedésről

Tanösvény

Tanösvény

A tanösvények, szerepe és jelentősége, meghatározása, létesítésének feltételei. Elsősorban Magyarország tanösvényeinek a bemutatása, de található néhány külföldi tanösvény is az ország nagy tájegységei szerint rendezve.

Természet és tájvédelem

Természet és tájvédelem

Természet és tájvédelem, , Védett, veszélyeztetett és fokozottan védett állat és növényfajok bemutatása. Zöld szervezetek Ismertető - A lapon keresztül betekintést nyerhet a veszélyeztetett fajok és természetvédelmi területek témakörökbe. Videókon mutatjuk be a környezetszennyezést és hatásait. Megtudhatja mi is az a pánspermia elmélet-mely a Mag-népe a magyar aspektusból megközelítve igen érdekes összefüggésekre mutat rá. Tudta-e pl., hogy a fehér bőrű emberek milyen kockázatoknak vannak kitéve az ózonpajzs elvékonyodásával kapcsolatban? Nem csak az úgynevezett ózonlyuk veszélyes! A vékonyodás növeli többek között a bőrrák kockázatát, minden 1%-os csökkenés 2%-al!

Turizmus

Turizmus

A turizmus az utazás belföldi és külföldi részét egyaránt összefoglalja. Arra törekedtünk, hogy különösen nagy hangsúlyt fektessünk a belföldi turizmusra és segítsük azokat, akik ilyen szándékkal szeretnék idejüket hasznosan tölteni. Mi segítjük őket abban, hogy a kiválasztás is minél rövidebb legyen, azaz turizmus.tlap.hu -ra fel!

Tuti menü