Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Németország képes leírás - Nemzeti Park.tlap.hu
részletek »

Németország - Nemzeti Park.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nemzetipark.tlap.hu » Németország
Keresés
Találatok száma - 13 db
Bayerischer Wald

Bayerischer Wald

Nationalpark Bayerischer Wald - 1970-ben alapították Németország első nemzeti parkjaként. Az oldal részletesen bemutatja a nemzeti parkot német nyelven. A parkról ingyenes brossúrák is letölthetők.

Berchtesgaden

Berchtesgaden

Nationalpark Berchtesgaden - Bajorország dél-keleti részén, az osztrák határnál fekszik. Területe 21 km2. 1978-ban jött létre. hegyvidék. Letölthető térképet is találhatunk a nemzeti parkról az oldalon.

Eifel

Eifel

Eifel NP - a park hivatalos német nyelvű honlapja. Részletes német nyelvű információkat nyújt a parkról, az elérhetőségéről, híreket is találhatunk az oldalon és szép képeket is megcsodálhatunk a nemzeti parkról.

Nemzeti Park magazin hírek
A világ legmagasabb és legidősebb fái - Redwood Nemzeti Park
A világ legmagasabb és legidősebb fái... A REDWOOD Nemzeti Park Kalifornia északi részén a Csendes- Óceán partja mentén található. Az 1978-ban alapított nemzeti park 1980-ban felkerült a világörökségi listára és 1983-tól bioszféra rezervátum. A nemzeti park a világ legmagasabb fáinak a hazája, a parti mamutfenyőnek, amelyet tengerparti óriásfenyőnek (Sequoia sempervirens) is hívnak. Magasságuk elérheti...
Yellowstone Nemzeti Park
Yellowstone Nemzeti Park A világ legelső nemzeti parkját 1872-ben alapították és 1978-ban került fel a...
Az evolúció élő múzeumában - Galápagos Nemzeti Park
Az evolúció élő múzeumában -... A Galápagos vulkáni szigetcsoportja a Csendes Óceánban sok millió évvel ezelőtt...
Hainich

Hainich

Hainich - A park hivatalos német, angol és orosz nyelvű honlapja. Részletes információkat ad a parkról, a park növényeiről és állatvilágáról, védet területekről, kirándulási lehetőségekről, szállás lehetőségekről.

Harz

Harz

Nationalpark Harz - A park hivatalos német nyelvű oldala. 2006-ban jött létre. Középhegység, a legmagasabb csúcs az 1141 méter magas Brocken. Részletesen jellemzi a park állat- és növényvilágát, a védett természeti értékeket.

Jasmund

Jasmund

Jasmund - A NP Rügen szigetén fekszik Mecklenburg-Vorpommern tartományban. A park hivatalos német nyelvű honlapja. Jellemzi a terület geológiáját, klímáját, növény- és állatvilágát, védett természeti értékeit.

Müritz

Müritz

Müritz - Német, angol és francia nyelvű lap a nemzeti parkról. A Müritz-tó 117 km2. Németország legnagyobb tava. A nemzeti park területén körülbelül 100 tó található. A parkról letölthető ismertetőket is találhatunk a lapon.

Sächsische Schweiz

Sächsische Schweiz

Sächsische Schweiz - A park német nyelvű hivatalos honlapja. virtuális kirándulást tehetünk a parkban. A parkot részletesen ismerteti, jellemzi a növény- és állatvilágát. Térképet láthatunk a kirándulási célpontokról.

Schleswig-Holsteinisches Wattenmeer

Schleswig-Holsteinisches Wattenmeer

Schleswig-Holsteinisches Wattenmeer - a nemzeti park hivatalos német nyelvű lapja. A nemzeti park a világ természeti örökségének is része. Részletes információkat nyújt a parkról. A képgaleriában (Bildergalerie) gyönyörű képeket láthatunk a parkról és élővilágáról.

Hirdetés
Természeti- és nemzeti parkok

Természeti- és nemzeti parkok

Németország, mint úti cél gazdag érdekes természeti tájakban, amelyek gyakran még szinte érintetlenek. Változatos és részben egyedülálló növény- és állatvilága páratlan természeti élményeket kínál.

Unteres Odertal

Unteres Odertal

Unteres Odertal - A nemzeti park hivatalos német nyelvű oldalai. Angol és lengyel nyelven is elérhető. Az oldalon szép fotók is láthatók a nemzeti parkról. Jellemzi a park növény- és állatvilágát.

Unteres Odertal NP

Unteres Odertal NP

Unteres Odertal - német park a lengyel határ közelében. 1995-ben alapították. Egy igazi madárparadicsom. Sok-sok túra lehetőséget ajánl a park területén, leírja a vidék gasztronómiai jellemzőit is.

Vorpommersche Boddenlandschaft

Vorpommersche Boddenlandschaft

Nationalpark Vorpommersche Boddenlandschaft - a park hivatalos német nyelvű oldala. Térképet láthatunk itt a parkról, részletes leírást lehet olvasni a parkról, és egyéb tursiztikai információkkal is szolgálnak.

Tuti menü